Hoppa direkt till innehåll
Serviceguide

box

Paket

Oftast kan du spara pengar eller få andra fördelar genom att köpa ett paket med tjänster från en och samma leverantör. Vi har samlat alla paketerbjudanden här så att du enkelt kan jämföra och välja. Du kan självklart även plocka ihop ditt eget paket från olika leverantörer i Tjänsteguiden.
internet-1

Internet

Att veta vilken internetlösning som passar en bäst är inte alltid så lätt. Det är inte bara hastigheten att tänka på, utan även saker som uppsägningstid, bindningstid och inte minst kundtjänst och support om något skulle hända. Via tjänsteguiden kan du se hela utbudet, jämföra priser, bindningstider med mera och utifrån det göra det val som passar dig bäst. Om du är missnöjd med din tjänst eller tjänsteleverantör är det bara att byta! Det är det fina med ett öppet stadsnät. Villor anslutna före 2013 kan behöva uppdatera Mediaboxen, eller komponenter i den, vid beställning av hastigheter över 100 Mbit/s. Detta kan vara förenat med en engångskostnad. [https://www.sollefteastadsnat.se/pages/kundservice:Kontakta Sollefteå stadsnät] för mer info.
telephone

Telefoni

Det finns goda själv till att byta ut sitt traditionella telefoniabonnemang till bredbandstelefoni. Med telefonen kopplad till stadsnät kan du säga upp abonnemanget för ditt telejack och slippa den dyra fasta avgiften. Med en adapter kopplar du in din telefon i stadsnätsuttaget istället och ringer som vanligt, fast billigare. Självklart kan du behålla ditt telefonnummer.
tv

TV

Tv via fibernät är framtidens tv. Obegränsad kapacitet banar väg för ny teknik, nya distributionsformer och superkvalitet på bild och ljud hemma i biosoffan. Välj själv vilka kanalpaket som passar just dig.
laptop

Datatjänster

Här hittar du olika typer av datatjänster. Säkra dina filer med tjänster för till exempel lagring och backup på nätet, säker surf, virusskydd m m.
padlock

Säkerhet

Säkerhet kan vara datasäkerhet, virusskydd och brandväggar eller larm och kamera-övervakning av hus och hem.
home-automation

Smarta hem

Tjänster och produkter för trygghet och automatisering hemma.